Geneve 2011: Volkswagen Golf Cabrio

Volkswagen Golf Cabrio Geneva
De lente komt er bijna aan en zo ook de nieuwe Volkswagen Golf Cabrio.

De Volkswagen Golf Cabrio is terug en positioneert zich net onder de Volkswagen Eos. De Golf Cabrio is gebaseerd op de driedeurs Golf, maar krijgt een volledig vernieuwde achterkant, een lagere daklijn en een steiler windscherm. Geen hardtop voor de cabrio, maar een klassieke soft top die in minder dan tien seconden geopend kan worden.

Qua motorisatie is er keuze uit zes turbomotoren die een vermogen leveren tussen 105 en 210 pk. Drie motoren uit het gamma beschikken over de BlueMotion technologie en zijn uitermatige zuinig. De Golf Cabrio 1.6 TDI verbruikt bijvoorbeeld slechts 4,4 liter/ 100 km, lekker lang zorgeloos cruisen dus. Nu enkel nog de zon !

Deel dit bericht:

1 reactie op "Genève 2011: Volkswagen Golf Cabrio"

  1. Jos Verdoorn 29-03-2011 om 12:33

    De mooiste Golf cabrio tot nu toe!
    Als het goed is staat die vanaf augustus bij de dealer, ik heb me nu al opgegeven voor een proefrit, nu maar hopen op een mooie zomer.
     
    Jos

Reageer

Reactie aan het plaatsen...