Geneve 2011: Subaru Boxer Sports Car Concept

Subaru Boxer Sports Car Concept Geneva
Op de Subaru stand staat de Boxer Sports Car Concept te pronken, of toch niet.

Een heuse teleurstelling voor Subaru fans is het wegblijven van de Boxer Sports Car Concept, het broertje van de Toyota FT-86. Een teaser hintte onlangs nog naar een debuut op het autosalon van Genève, maar Subaru vertoont enkel het frame met aandrlijflijn.

In tegenstelling tot de Toyota FT-86 krijgt de Subaru een rondere snoet, bredere wielkasten en een hogere karakterlijn. Hoewel we eerder verwachtten dat de Subaru op de vier wielen aangedreven zou worden, krijgt het concept enkel achterwielaandrijving. Wanneer we de wagen afgewerkt te zien krijgen, is onbekend. De wagen meet 4,5 meter lang, 1,82 meter breed en is 1,43 meter hoog. Onder de motorkap huist een 2-liter viercilinder van de nieuwe generatie, geruchten spreken van een vermogen van 203 pk en later mét turbo zelfs 264 pk.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...