Geneve 2011: Renault Wind Gordini

Renault Wind Gordini
Renault zal de Renault Wind binnenkort ook een Gordini-outfit aanmeten.

Het Gordini-label stond in lang vervlogen tijd nog voor sportiviteit, nu nog steeds, maar veel minder aangezien Renault het Gordini-label gebruikt voor haar modellen die een blauw-wit jasje gekregen hebben. Onder de motorkap zijn er dus geen aanpassingen gedaan. Aan de buitenkant is de Wind Gordini zeer herkenbaar aan zijn blauw-witte striping.

De Renault Wind is een compacte tweezits roadster die in amper 8 seconden van coupé naar cabrio omgevormd kan worden. De meest krachtige motor is een benzinemotor die over 133 pk beschikt. Aan de binnenkant werd het model voorzien van speciale sportieve elementen, waarbij het blauw-witte kleurenthema centraal staat.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...