Geneve 2011: Peugeot 308 Facelift

Peugeot 308 Facelift
De Peugeot 308 draait inmiddels al een tijdje mee en is dus toe aan een facelift.

Het design van de Peugeot 308 Facelift neemt enkele subtiele details over van het huidige design van Peugeot, maar blijft vooral trouw aan het ontwerp van de vorige generatie. Hier en daar werden er chroom accenten toegevoegd. De wagen is ook beschikbaar in GTi-uitvoering, die verscheidene sportieve toetsen aan het model toevoegt. Het interieur kreeg een lichte opwaardering en kan met verschillende edele materialen worden uitgerust.

Het is een trend om tijdens een facelift het motorenpallet zuiniger te maken. Het meest zuinige model beschikt over de micro-hybride technologie en 98 gram CO2 uitstoot per km. Dat model beschikt over 112 pk, die uit een 1.6 liter grote dieselmotor gepuurd wordt. Wie het iets sportiever wil, kan kiezen voor de 1.6 liter grote THP-motor die 200 pk levert. Uiteraard is er een waaier aan verschillende motoren beschikbaar, met verschillende vermogens. In België is dit model vanaf €18.500 beschikbaar.

Deel dit bericht:

1 reactie op "Genève 2011: Peugeot 308 Facelift"

  1. Kristof L 01-03-2011 om 21:29

    Anorexiiiiaaaaa! voor de rest wel een nette facelift. Veel plezier in Geneve.

Reageer

Reactie aan het plaatsen...