Geneve 2011: Maserati GranCabrio Sport

Maserati GranCabrio Sport geneva
Na de GranTurismo S en Quattroporte GT S is er ook een overtreffende trap voor de GranCabrio: de Maserati GranCabrio S.

Onder de motorkap van deze GranCabrio S vinden we een 4.7-liter V8 met een vermogen van 450 pk en 510 Nm koppel. Dat is respectievelijk 10 pk en 20 Nm meer dan een standaard GranCabrio. De wagen maakt gebruik van een aangepaste ZF zestraps automaat met dezelfde software als de Quattroporte Sport GT S, waardoor snellere schakeltijden mogelijk zijn. Daarnaast kregen ook de ophanging en de remmen een upgrade.

Aan de buitenkant kan je de GranCabrio Sport herkennen aan zijn zwarte grille, rode accenten in de badge, aangepaste koplampen en de in koetswerkkleur uitgevoerde splitters. Vanaf september staat deze GranCabrio Sport bij de dealers, tot dan kan je genieten van onderstaande foto’s.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...