Geneve 2011: Fiat 500 by Gucci

Fiat 500 by Gucci
Fiat heeft alweer een speciale versie van de 500 klaar, met de 500 by Gucci mikt het merk op fashionista’s.

De Fiat 500 by Gucci werd in samenwerking met Frida Giannini, Creative Director bij Gucci ontworpen. De wagen is beschikbaar in het zwart en het wit, telkens in een glanzende parellak. Beide modellen vullen elkaar aan: zwart, met versiering in glimmend chroom, gecombineerd met een scherp zwart-wit contrasterend interieur, voor een eigentijdse en sportieve uitstraling. Wit, met satijnzachte verchroomde versiering en ivoorkleurig/zwart interieur voor een zachte, verfijnde look. De wagen staat verder op 16″ velgen met een retrodesign en het Gucci-logo op de wieldoppen. Datzelfde logo vinden we ook terug op de achterklep en de portierstijl. De typische groen-rood-groene streep die over de flank van de 500 doorloopt maakt het geheel helemaal af.

Ook binnenin werd er gesleuteld aan de Cinquecento, de kenmerkende groen-rode kleurencombinatie is te vinden op de zetels, de versnellingspook, de sleutelhoes, de matten en de veiligheidsgordels. Het model zal van 1 april tot 30 juni online bestelbaar zijn op www.500bygucci.com. De vraagprijs bedraagt in Italië 17.000 euro. Wie wil kan daarnaast een hele reeks bijpassende accessoires kopen in de exclusieve 500 by Gucci collectie. We denken daarbij onder andere aan reisaccessoires, zonnebrillen, kleine lederwaren en horloges.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...