Geneve 2011: Alfa Romeo MiTo Facelift

Alfa MiTo Facelift
Voor Alfa Romeo staat naast de sublieme 4C ook de facelift van de Alfa Romeo MiTo in Genève.

De facelift blijft erg beperkt, zo is er plaats voor nieuwe koetswerkkleuren, nieuwe stoffen voor het interieur en nieuwe opties. De Quadrifoglio Verde onderging de meeste wijzigingen. In het interieur krijgt deze voortaan namelijk Sabelt kuipzetels met een rugleuning in koolstofvezel, ongetwijfeld een hele verbetering. Onder de motorkap vinden we nog steeds de 1.4 MultiAir met 170 Pk.

Naast de gefacelifte QV vinden we op de stand van Alfa Romeo ook een MiTo met TCT-automaat terug. Deze wordt momenteel enkel gekoppeld aan een 1.4 MultiAir met 135 pk, al zal de Giulietta deze automaat ook in combinatie met een dieselmotor krijgen.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...