Volg ons tijdens het autosalon van Geneve!

Autosalon Genève 2011
Morgenochtend start voor de pers het autosalon van Genève, de volledige redactie zal er zijn. Wie niets wil missen van het belangrijkste autosalon van Europa, kan hier lezen hoe je ons op de voet kan volgen.

Eerst en vooral mogen jullie vanaf dinsdagochtend rechtstreekse foto’s en video’s verwachten van op de beursvloer. Daarvoor kunnen jullie de hele dag de homepage refreshen, maar er zijn ook enkele alternatieven beschikbaar. Zo kan je ons eerst en vooral volgen via onze RSS-feed, waarmee elk bericht dat op de site verschijnt meteen naar je Mail- of RSS-programma gestuurd wordt. Daarnaast worden onze berichten ook automatisch via Twitter verspreid, je kan ons hier volgen. Als laatste komen de belangrijkste berichten ook op onze facebook-pagina. Wie op zoek is naar enkele foto’s achter de schermen krijgt die ook via Twitter en Facebook te zien.

Terwijl jullie dit nu lezen is de redactie ongeveer 300 km van de beursvloer verwijderd, we proberen vanavond al een kleine preview online te krijgen. Hou de site dus extra goed in de gaten!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...