Officieel: Skoda VisionD Concept

Skoda Vision-D Concept
Skoda lanceert in Genève een conceptmodel dat de toekomstige designrichting van het merk moet tonen, daarnaast krijgt ook het logo een update.

Het ‘VisionD’ designconcept toont de volgende stap voor de toekomst van Skoda. Hij oogt dynamisch en prikkelt op een ingetogen wijze de fantasie. Het model werd ontworpen in het nieuwe technologiecentrum van Skoda. Daar zullen in de toekomst de nieuwe modellen van het Tsjechische merk ontworpen worden. Centraal staan nog steeds de functionele eigenschappen en het ongecompliceerd karakter van het merk, uiteraard aangevuld met een goede afwerking en in de toekomst een iets spannender design.

Skoda stelt meteen ook een nieuw logo voor, de bekende gevleugelde pijl krijgt een kleine update. Nu krijgt het logo een Skoda groene kleur, in plaats van het natuurlijk groen van het vorige logo. Met het nieuwe logo wordt ook de merknaam in een strakker lettertype gestoken. Kleine details waarmee het merk in de toekomst terug helemaal opgefrist voor de dag kan komen.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...