Wat wil je weten over Lancia? Stel hier je vragen!

Lancia Ypsilon
In Genève zullen we de kans krijgen om met Lancia Brand Manager Cedric Donck over de toekomst van Lancia te praten en daarbij roepen we ook jullie hulp in. Stuur ons jullie vragen, dan stellen wij de meest interessante op het autosalon!

Lancia zal in Genève een hele reeks nieuwe modellen voorstellen, niet alleen de knappe Lancia Ypsilon van eigen makelij, maar ook enkele modellen die voortkomen uit de samenwerking met Chrysler. Zo zal Lancia de Thema voorstellen die gebouwd werd op basis van de Chrysler 300, krijgen we de Lancia Grand Voyager op basis van het gelijknamige model van Chrysler te zien en komt het merk ook met de Flavia Concept die op basis van de Chrysler 200 werd gebouwd. Deze modellen gingen als een schok door autoland, aangezien er op het eerste zicht amper wat veranderde ten opzichte van de Amerikaanse varianten. Enkel de badge en grille werd aangepast, en dat roept uiteraard vragen op bij de Lancia-fans.

Daarom is dit salon van Genève ook een belangrijk moment voor het merk, want wat zullen de consumenten vinden van de Lancia Thema, Grand Voyager en Flavia Concept? Kan een echte Lancia liefhebber dit wel appreciëren? Stuur ons dus jullie vragen omtrent de toekomst van het merk, zodat wij jullie vragen kunnen stellen in Genève. Dead-line: Dinsdag 1 maart om 12u! De video van het interview mogen jullie dan op woensdag verwachten.

Lancia Thema 1

Deel dit bericht:

4 reacties op "Wat wil je weten over Lancia? Stel hier je vragen!"

 1. Bert 27-02-2011 om 22:19

  – komt er een lancia SUV?

  – Heeft de thema wel voldoende Lancia-identiteit?

  – Wanneer komt de opvolger van de Musa?

 2. Chuwie 28-02-2011 om 4:05

  Wanneer word Lancia thema weer gewoon chrysler 300c

 3. slimtax 13-01-2013 om 15:47

  Wat is een simpele mannier om ruiterwisserbladen van een lancia thema te vervangen hoe demonteer 
  Je die

 4. slimtax 13-01-2013 om 15:48

  Komt er ook een estate versie van de lancia thema

Reageer

Reactie aan het plaatsen...