Opel komt met nieuwe Cabrio in 2013

Opel Astra Cabrio Impressie
Opel heeft vandaag bevestigd dat het zijn productaanbod verder zal uitbreiden met een nieuwe Cabrio.

De nieuwe Opel Cabrio maakt deel uit van de beloofde investering van 11 miljard euro die de onderneming ongeveer een jaar geleden aankondigde als onderdeel van het plan voor de toekomst. De nieuwe Cabrio zal gebaseerd zijn op het platform van de compacte wagens van Opel, daarbij denkel we aan de huidige Astra, Astra SportsTourer en toekomstige Astra GTC. Het model zal in 2013 gelanceerd worden, samen met een chique en stijlvolle kleine wagen die tegemoet moet komen aan de stijgende vraag naar wagens in lijn met een jonge en stedelijke levensstijl.

Over hoe de nieuwe Cabrio zal heten is nog niets bekend, maar vermoedelijk zal de wagen als Astra Cabrio verkocht worden. Al valt het niet uit te sluiten dat het merk ervoor kiest om de Cabrio een eigen naam te geven. “De nieuwe cabrio vult ons gamma perfect aan,” aldus Nick Reilly, CEO van Opel/Vauxhall. “Hij sluit aan bij de lange traditie van zeer emotionele en legendarische Opel cabrio’s die ons merk die belangrijke extra uitstraling gaven. Met zijn slanke en elegante design komt onze nieuwe cabrio die belofte tot in de puntjes na.”

Opel Astra Cabrio 2011 Twintop

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...