Jeep viert haar zeventigste verjaardag

Jeep Compass 70th anniversary
Jeep zal ter ere van haar zeventigjarig bestaan een speciale reeks “70th Anniversary Edition” lanceren in Europa.

Jeep zal drie modellen van een speciale herdenkingsuitrusting voorzien. Het gaat om de Wrangler, de Wrangler Unlimited en de Compass. Deze modellen zullen in dit kwartaal nog beschikbaar zijn. Deze edities zorgen voor een opwaardering van de modellen en brengen hulde aan de geschiedenis van het legendarische merk. De kleuren waaruit kopers van deze speciale editie kunnen kiezen zijn Bronze Star, Bright Silver en Black.

De Wrangler en de Wrangler Unlimited krijgen speciale 70th anniversary-emblemen, aluminium instaplijsten, 18″ velgen, lederen zetels en een lederen stuurwiel. Hier en daar werden er chroom accenten voorzien. De wagen beschikt bovendien over een specifiek intrumentenpaneel en aangepaste naalden. De Compass wordt van net dezelfde toeters en bellen voorzien, maar krijgt daarbovenop nog eens speciale tapijten.

Jeep Compass 70th Anniversary Edition

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...