Eerste foto’s: Volkswagen Giugiaro Concepten

Volkswagen Giugiaro Italdesign Volkswagen Concepten
Giugiaro zal op het autosalon van Genève twee kleine Volkswagen Concepten onthullen, de eerste foto’s lekten echter al op het internet.

Nu Volkswagen Italdesign Giuigiaro heeft gekocht wordt het designhuis ingezet om de toekomstige VAG-producten vorm te geven. Op de foto’s die op het internet terecht kwamen zien we een driedeurs- en vijfdeursmodel. Het driedeursmodel lijkt een concept die als vervanger voor de huidige Scirocco zou kunnen dienen. De driedeurs beschikt over een glazen panoramadak en vooraan over een erg scherpe grille. In profiel vinden we een sportieve inkeping en grote sportieve velgen terug, terwijl achteraan een dakspoiler wordt gebruikt om het geheel extra sportief te laten ogen.

De vijfdeurs versie lijkt eerder een vervanger voor de Volkswagen Polo of eventueel als productieversie van de Up. Het model krijgt een gelijkaardige voorkant als het driedeursmodel, maar verschilt qua schouderlijn en gebruikt grotere glaspartijen. Het driedeursmodel maakt ook gebruik van een glazen panoramadak. Italdesign wil in beide concepten ook nieuwe materialen gebruiken, vermoedelijk zal het gaan om versterkte plastics. Meer informatie volgt op het autosalon van Genève. (Via: AutoCar)

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...