Saab viert onafhankelijkheid: Independence Edition

Saab 9-3 Independence Edition
Saab staat sinds 1 jaar op haar eigen poten en viert dat met een speciale editie van de Saab 9-3 Cabrio.

Van de Independence Edition zullen er toepasselijkerwijs 366 exemplaren gebouwd worden, één voor elke dag van het eerste jaar onafhankelijkheid en één extra voor de start van het tweede jaar. De onthulling van dit model vond vandaag plaats in Trollhättan, waar het bedrijf direct ook een feestje viert.

De Independence Edition is gebaseerd op de Griffin Aero, die voor de gelegenheid in een unieke Amber Orange metaalkleur gespoten werd en bovendien een badge met het oplagenummer opgekleefd krijgt. Verder beschikt deze jubileumeditie over 18″ velgen, sportstoelen, een unieke turbodrukmeter en een speciale welkomstboodschap.

Kopers kunnen kiezen tussen 3 motoren: een 1.9 liter grote dieselmotor met 180 pk, een 2.0 liter grote benzinemotor met 220 en een BioPower motor die op E85, benzine of een mix van beide brandstoffen kan rijden. De wagen is beschikbaar met een manuele of automatische zesbak en het model viert eveneens de 25e verjaardag van de Saab Cabrio.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...