Land Rover Freelander krijgt sportpakket

Land Rover Freelander 2 Sport Limited Edition
Onze rijtest van gisteren is nog niet afgekoeld en de Land Rover Freelander 2 krijgt al een sportpakket. Het sportpakket krijgt de naam Sport Limited Edition mee.

De buitenkant en de binnenkant van deze speciale editie gelijken zeer sterk op die van de standaard Land Rover Freelander, maar hier en daar werden er andere accenten toegevoegd. Aan de buitenkant kan je kiezen voor drie kleuren: Fuji White, Santorini Black en Firenze Red. Daarnaast krijg je nog een spoiler, 19″ velgen en parkeersensoren voor- en achteraan.

Aan de binnenkant kan je kiezen tussen Ebony Windsor leder met contrasterende stitching en Ebony Napoli leder met bijpassende stitching. Verder werd er nog gebruik gemaakt van Piano Black afwerking en Ebony vloermatten. Onder de motorkap ligt een 2.2 liter grote dieselmotor die 190 pk levert en de sprint van nul naar honderd voltooid in 8,7 seconden.

Lees hier onze rijtest met de Land Rover Freelander 2.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...