Extra krachtige Jaguar XKR-S in Geneve!

Jaguar XKR-S
Jaguar zal een krachtige versie van de XKR meenemen naar het autosalon van Genève: de Jaguar XKR-S.

Jaguar zal met een krachtige versie van de Jaguar XKR komen. Dit nieuwe model krijgt wellicht de naam XKR-S en naast een motorupgrade waardoor het model over 550 pk zal beschikken, zal ook de voorkant van de wagen er drastisch anders – lees: een stuk moderner en brutaler – gaan uitzien.

Dankzij de motorupgrade duurt de sprint naar 100 km/u vanuit stilstand amper 4,4 seconden, iets sneller dan de standaard XKR. Achteraan beschikt de XKR-S over een spoiler die voor meer neerwaartse kracht moet zorgen, net zoals de nieuwe diffusor. Dit model wordt niet in gelimiteerde oplage gebouwd, Jaguar wil er jaarlijks zo’n 100 exemplaren van verkopen. Wij lopen dit speciale model tegen het lijf op de beursvloer van Genève.

Lees hier onze rijtest met de Jaguar XKR.
Lees hier onze rijtest met de Jaguar XK Cabrio.

Jaguar XKR-S

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...