Eerste teaser: Subaru Boxer Sports Car

Subaru Boxer Sports Concept
Subaru heeft de eerste teaserafbeelding vrijgegeven van de Boxer Sports Car.

De Boxer Sports Car is meerbepaald de Subaru versie van Toyota’s FT-86 Concept. De afbeelding onthult helaas niet veel, maar focust op het hart van de wagen. Vergeleken met de Toyota, zou de Subaru een rondere snoet krijgen, bredere wielkasten en een hogere karakterlijn. Na een aanpassing van het contrast, vinden we onderstaande afbeelding.

Hoewel nog niets officieel is, gaan geruchten de ronde dat de boxermotor een 2.0-liter wordt met een vermogen van 203 pk. Bovendien zou later een versie uitkomen met turbo, waarbij het vermogen zou stijgen tot 264 pk. Hoewel we vroeger uitgingen van vierwielaandrijving, zal de Subaru enkel aangedreven worden op de achterwielen. Meer informatie volgt volgende week op het autosalon van Genève.

Subaru Boxer Sports Concept

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...