Nieuwe M Performance uitlaat voor BMW M3

BMW M Performance uitlaat
BMW heeft een nieuwe M Performance uitlaat aangekondigd voor de BMW M3.

De nieuwe sportuitlaat is vervaardigd uit een nieuw hitte-bestendig materiaal dat Inconel noemt, een chroom-nikkel legering. Het nieuwe systeem verlaagt de tegendruk in het uitlaatsysteem waardoor een nieuw uitlaatgeluid verkregen wordt. Het nieuwe materiaal verlaagt de dikte van de buis van 0,8 mm naar 1,5 mm, waardoor het uitlaatsysteem 40% lichter is dan voorheen.

In de onderstaande video kan je het nieuwe uitlaatsysteem aan het werk horen en zien, zo werd het tipje van de uitlaatpijp vervaardigd in gepolijst titanium. Optioneel kan je zelfs een met een laser gegraveerd M-logo laten zetten op de uitlaattipjes. Het nieuwe uitlaatsysteem is echter niet goedkoop, het is after-market beschikbaar voor 3.192 euro, exclusief installatie.

Deel dit bericht:

1 reactie op "Nieuwe M Performance uitlaat voor BMW M3"

  1. Marc 22-02-2011 om 17:51

    Klinkt wel bruut, maar is wel prijzig voor wat minder gewicht en een brutere sound.

Reageer

Reactie aan het plaatsen...