Gelekt: Lamborghini Aventador

Lamborghini Aventador
Wie zich afvroeg hoe de Lamborghini Aventador er precies uit zou gaan zien, krijgt in dit artikel het antwoord. De eerste beelden zijn zonet gelekt!

De Lamborghini Aventador wordt het nieuwe vlaggenschip van Lamborghini en beschikt over 700 pk en 690 Nm. Cijfers om ù tegen te zeggen. Dit in combinatie met een leeggewicht van amper 1.460 kg zorgt voor een nul-naar-honderd-tijd van amper 2.9 seconden en een topsnelheid van 350 km/u.

In tegenstelling tot wat wellicht door ongeveer iedereen verwacht werd, is deze Lamborghini Aventador niet in het geel gekleurd, maar in een kleur tussen rood en oranje. Sportief, dat zeker! Op de foto’s zien we een neus die een stuk scherper is dan die van andere Lamborghini’s, maar toch duidelijk verwantschap vertoont met de huidige designtaal van Lamborghini. We kunnen al niet meer wachten op meer foto’s! De foto’s lekten nadat Evo Magazine in Kroatië onzorgvuldig omging met het materiaal dat nog onder embargo stond. Bedankt! We zien de wagen in real life op het autosalon van Genève. (via WCF)

Lamborghini_Aventador

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...