Officieel: Maserati GranCabrio Sport

Maserati GranCabrio Sport
Maserati zal in Genève een sportievere versie tonen van de GranCabrio: de GranCabrio Sport.

De GranCabrio Sport is een scherper model van de GranCabrio dat op dezelfde hoogte van de GranTurismo S en Quattroporte GT S moet komen. Onder de motorkap vinden we een “responsievere” versie van de 4.7-liter V8 die we al langer kennen. Deze zorgt in dit geval voor 450 pk en 510 Nm koppel. Samen met deze vermogenstoename daalde het verbruik met 6%.

De Maserati GranCabrio Sport maakt gebruik van de ZF zestraps automaat met dezelfde software die gebruikt is voor de Quattroporte Sport GT S, waardoor snellere schakeltijden mogelijk zijn. Daarnaast krijgt ook de ophanging een upgrade, samen met de remmen. Visueel krijgt de GranCabrio Sport een zwarte grille, rode accenten in de badge, aangepaste koplampen en in koetswerkkleur uitgevoerde splitters. De Maserati GranCabrio Sport zal vanaf september bij de dealers staan.

Maserati GranCabrio Sport

Deel dit bericht:

1 reactie op "Officieel: Maserati GranCabrio Sport"

  1. Marc 22-02-2011 om 17:49

    Dit is toch één van de mooiste cabrio’s van het moment!

Reageer

Reactie aan het plaatsen...