Bewegend Beeld: Lamborghini Aventador LP700-4

Lamborghini Aventador LP700-4
Lamborghini zal haar nieuw topmodel voorstellen op het autosalon van Genève. Voorlopig wordt dat model nog Aventador genoemd, maar omtrent deze naam is niets definitief.

De bewegende beelden die we hieronder zien, tonen een wagen die aan de buitenkant nog steeds goed afgedekt is, maar in de video zijn er wel enkele details van het interieur te zien en kan je het heerlijke geluid van de V12-motor van de Lamborghini Aventador horen. Onder de motorkap schuilen maar liefst 700 paarden, die over vier wielen verdeeld worden.

De Aventador zet weliswaar niet enkel in op kracht, maar zou naar verluidt ook zeer licht gemaakt worden. Dit zou gebeuren aan de hand van kunststoffen die zeer licht zijn, maar toch voor de nodige stijfheid zorgen. Het totale gewicht zou naar verluid 1.460 kg bedragen. De versnellingsbak zou niet over een dubbele koppeling beschikken wegens te zwaar. Lamborghini beweert overigens dat het geen dubbele koppeling nodig heeft om voor snelle schakeltijden te zorgen. Respect! (via CS)

Deel dit bericht:

1 reactie op "Bewegend Beeld: Lamborghini Aventador LP700-4"

  1. PJS 20-02-2011 om 14:10

    Heerlijk, kan niet wachten op de onthulling!

Reageer

Reactie aan het plaatsen...