Gerucht: Bentley werkt aan 3 nieuwe modellen

Bentley Logo
Volgens geruchten werkt Bentley momenteel aan drie nieuwe modellen, die vanaf 2015 op de markt zullen komen.

Zo werkt Bentley volgens Auto Express aan een vijfdeurs coupé die hetzelfde onderstel zal hebben als de volgende generatie Porsche Panamera. Het model zou ongeveer 180.000 euro kosten en moeten concurreren met de Aston Martin Rapide. Onder de motorkap zal een 4-liter V8 en een 6-liter W12 beschikbaar zijn. Daarnaast zou ook een Bentley SUV op de planning staan, deze zal gebaseerd zijn op de Porsche Cayenne en zou Bentley Cross Continental gaan heten. Het interieur wordt uiteraard Bentley-waardig en het motorgamma zou gelijk zijn aan dat van de vijfdeurs coupé. Maar daar zou volgens Ferdinand Piëch eventueel ook een dieselmotor aan toegevoegd kunnen worden.

Als laatste werkt Bentley ook aan een nieuwe instapper onder de Bentley Continental GT. De details zijn nog erg beperkt, maar verwacht wordt dat het zal gaan om een concurrent voor de Maserati GranTurismo met een startprijs van 107.000 euro. We hebben echter nog even tijd tot we ons aan deze nieuwe modellen zullen kunnen vergapen, verwacht wordt dat deze pas vanaf 2015 op de markt zullen komen. Ondertussen kunnen we wel al uitkijken naar de facelifts van de Continental Flying Spur en de Continental GT Convertible. (Via: AutoExpress)

Bentley Mulsanne

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...