Gelekt: Bertone Jaguar B99 Concept

Bertone Jaguar B99 Concept
Hoewel hij pas binnen twee weken zal debuteren in Genève, lekten op het internet reeds enkele foto’s van Bertone’s Jaguar B99 concept.

Details omtrent het B99 concept blijven schaars, maar het is mogelijk dat dit concept een voorproefje is van een concurrent voor de BMW 3-Reeks. De compacte Jaguar zou op de markt gebracht worden in 2014 en in de plaats komen van de niet meer geproduceerde X-Type. Met een totale lengte van 4,5 meter, een breedte van 1,95 m en een hoogte van 1,35 m is de wagen iets kleiner dan laatstgenoemde.

Een andere mogelijkheid is dat het enkel een one-off design studie betreft. Het uiterlijk van de B99 draagt veel invloeden van oude Jaguars, zonder echte links met de huidige XK, XF en XJ. De omgekeerd opengaande deuren en de frameloze ruiten zijn extra details die deze hypothese bekrachtigen. (via: WCF)

Deel dit bericht:

1 reactie op "Gelekt: Bertone Jaguar B99 Concept"

  1. PJS 18-02-2011 om 18:51

    De achterkant lijkt een voorgrille te hebben.. Vreemd!

Reageer

Reactie aan het plaatsen...