Fiat TwinAir Days: meet de voordelen van TwinAir

Fiat TwinAir Days
Fiat introduceert een voor België uniek instrument om de milieu- en economische voordelen van de nieuwe Fiat 500 TwinAir te meten.

Op de website www.fiattwinairdays.be kunnen Belgische autokopers ontdekken hoe zij zich milieubewuster kunnen gedragen. Vanaf vandaag (17 februari) stelt Fiat Groep België de Belgische automobilisten een instrument ter beschikking dat vrij uniek is in zijn soort. Dit gebeurt in het kader van de “TwinAir Days”. Fiat, wil hiermee de aandacht vestigen op de nieuwe Fiat 500 TwinAir, die slechts 92 g CO2 per kilometer uitstoot. Op de website kunnen geïnteresseerden de milieubalans van hun huidige auto vergelijken met de Fiat 500 TwinAir. Binnen enkele muisklikken kan je zo ontdekken hoe je je milieubewuster kan gedragen, door op een zeer eenvoudige manier de ecologische, maar ook economische voordelen te berekenen van de Fiat 500 TwinAir ten opzichte van je huidige auto.

Giorgio Gorelli, CEO van Fiat België, licht toe: “Fiat is al meer dan vier jaar het milieuvriendelijkste merk op de Europese markt, d.w.z. het merk met de laagste CO2-emissies in Europa. Vandaag is de Fiat 500 met de revolutionaire TwinAir tweecilindermotor zelfs het milieuvriendelijkste benzinemodel ter wereld! Wij willen dit op eenvoudige en ludieke wijze onder de aandacht van de kandidaat-kopers brengen.”

De actie “TwinAir Days” wordt door Fiat Group Automobiles Belgium georganiseerd tussen 17 en 20 februari (inclusief zondag in het deelnemende net).

Lees hier onze rijtest met de Fiat 500 TwinAir.

Fiat TwinAir Days

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...