Maserati zal nieuw model lanceren in Geneve

Maserati Quattroporte
Volgens onze vrienden van AutoEdizione zal Maserati op het autosalon van Genève een nieuw model voorstellen.

Dat heeft AutoEdizione uit eerste bron, welk model de ‘Tridente’ zal voorstellen is echter nog niet zeker. Maserati heeft namelijk erg ambitieuze plannen, zo zullen volgend jaar minstens 2 nieuwe marktintroducties volgen, op weg naar een verbreding van het gamma. Zo zal binnenkort de Quattroporte vervangen worden, zal Maserati een SUV lanceren en volgt ook een E Segment model.

Op de stand zullen verder ook de GranTurismo S Automatic, de Quattroporte Sport GTS, een GranCabrio in Bianco Fuji en de onlangs gepresenteerde GranTurismo MC Stradale pronken. Verder is ook de circuitversie (Trofeo MC) aanwezig, om Maserati’s actieve carrière in de sportwereld te tonen. We kijken er alvast naar uit om het nieuwe model op de stand in Genève te verwelkomen.

Maserati-GranTurismo-MC-Stradale

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...