Land Rover Range_e: groener dan ooit

Land Rover Range_E
Land Rover zal de elektrische Range_e voorstellen in Genève. Het gaat om een hybride diesel die bovendien op het elektriciteitsnetwerk aangesloten kan worden.

De Range_e is gebaseerd op een Range Rover Sport en beschikt over een 3.0 liter grote TDV6 dieselmotor, die gekoppeld is aan een ZF achttraps automaat. Samen met een reeks batterijen en een elektromotor slaagt de Range_e erin om slechts 89 gram CO2 uit te stoten per km. De autonomie van het model bedraagt 32 km in zuiver elektrische modus, niet slecht. De totale autonomie bedraagt 1.112 km. De topsnelheid komt neer op 193 km/u.

Verder zullen er in Genève nog 3 andere nieuwigheden te zien zijn op de Land Rover stand. Ten eerste is er de vijfdeursversie van de Range Rover Evoque. Daarnaast zullen er nog 2 Limited Editions te zien zijn. De Range Rover Autobiograpgy Ultimate Edition moet de meest luxueuze versie van de Range Rover ooit worden. De Discovery 4 krijgt dan weer 2 speciale versies, de ene in het zwart, de andere in het wit.

Lees hier onze rijtest met de Range Rover Sport.
Lees hier onze rijtest met de Land Rover Discovery 4.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...