Porsche Boxster E Prototype

Porsche Boxster E Prototype
Porsche introduceert de Boxster E Prototype als mobiel laboratorium.

De Tesla Roadster mag op zijn hoede zijn, aangezien Porsche op de proppen komt met de Boxster E. Porsche zal drie elektrische Boxsters gebruiken als mobiel laboratorium. Een batterij van 29 kWh levert energie aan twee elektromotoren die samen 245 pk leveren. Porsche gaf nog geen gedetailleerde specificaties, maar zegt dat de prestaties vergelijkbaar zijn met die van de Boxster S, die van 0-100 km/u sprint in 5 seconden en een topsnelheid haalt van 274 km/u.

De prototypes zullen getest worden om feedback te verzamelen over de praktische haalbaarheid en het gedrag van de gebruiker. Deze informatie wil Porsche gebruiken voor de ontwikkeling van toekomstige producten. Of de Boxster E ooit in productie zou gaan, heeft Porsche niet bevestigd.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...