Officieel: Nieuwe Lancia Ypsilon

Lancia New Ypsilon
Lancia zal in Genève de nieuwe Lancia Ypsilon voorstellen, het model is aardig gegroeid ten opzichte van zijn voorganger.

De nieuwe Lancia Ypsilon zal in tegenstelling tot zijn voorganger enkel als vijfdeurs gelanceerd worden, waarbij de deurklink van de achterste deuren mooi verstopt zit in de C-stijl. Het design valt op zijn minst bijzonder te noemen, en voor een Lancia is dat zeker een positief punt. Zo oogt hij vanuit alle ooghoeken erg stijlvol en maakt hij een erg premium indruk.

Onder de motorkap zal bij de start gekozen kunnen worden tussen drie motoren. Langs benzinezijde is dat een 69 pk sterke 1.2 benzine of 85 pk sterke TwinAir. Langs dieselzijde kan je kiezen voor de 95 pk sterke 1.3 MultiJet met een CO2-uitstoot van 99 gram/km. Meer info volgt op het autosalon van Genève, waar Lancia in totaal met vijf nieuwe modellen zal staan.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...