Facelift voor Alfa Romeo MiTo in Geneve

Alfa Romeo MiTo Facelift
Alfa Romeo zal op het autosalon van Genève de facelift van de Alfa Romeo MiTo voorstellen.

Voor modeljaar 2011 voorziet Alfa Romeo enkele nieuwe koetswerkkleuren, waaronder het onderaan afgebeelde “Bronzo Metal”, nieuwe stoffen voor het interieur en nieuwe opties. Bovendien krijgt ook de “Quadrifoglio Verde” enkele nieuwe esthetische elementen. Zo krijgt de QV binnenin onder meer Sabelt kuipzetels met rugleuning in koolstofvezel, waardoor hij zich meer kan onderscheiden van zijn concurrenten. Onder de motorkap doet de 1.4 MultiAir met 170 pk nog steeds het werk.

Naast de QV zal ook een versie met TCT-automaat op het autosalon van Genève staan, de automaat met dubbele koppeling wordt momenteel enkel gekoppeld aan een 1.4 MultiAir met 135 pk. Het model zal uitgevoerd zijn in het nieuwe “Bronzo Metal” en krijgt een interieur in twee kleuren dat het elegante karakter van de wagen moet versterken.

Lees hier onze rijtest met de Alfa Romeo MiTo TCT
Lees hier onze rijtest met de Alfa Romeo MiTo QV

Deel dit bericht:

1 reactie op "Facelift voor Alfa Romeo MiTo in Genève"

  1. Intred 15-02-2011 om 8:26

    2011: het jaar van de bruin gekleurde wagens, jezus zo lelijk.

Reageer

Reactie aan het plaatsen...