Advertorial: Renault ZE Rijimpressie 100% Elektrisch

Renault Fluence ZE
Benieuwd naar de eerste elektrische rijervaring met de Renault ZE-modellijn?

Als één van de eersten in Nederland rijden we deze week nabij de Oostvaardersplassen met de volledig elektrische Renault Fluence Z.E. en Kangoo Z.E. De Renault Z.E.-modellen worden 100% elektrisch aangedreven en tijdens het rijden vallen het constant beschikbare koppel en de afwezigheid van trillingen en geluid op. De auto’s rijden daarom erg fijn. Op de komende AutoRAI steelt Renault de show met in totaal vier elektrisch aangedreven Z.E.-modellen. Naast de Kangoo Z.E. en Fluence Z.E. zijn ook de compacte Renault Zoé en de trendy Renault Twizy op de Amsterdamse AutoRAI te bewonderen. De Zoé en de Twizy komen volgend jaar op de markt. Bekijk de rij-impressie in onderstaande video.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...