Suzuki Swift S-Concept Teaser

Suzuki Swift S-Concept
De S-Concept steekt de Suzuki Swift van de derde generatie in een sportiever omhulsel.

Suzuki heeft de Swift S-Concept aangekondigd, die zal debuteren op het autosalon van Genève. Het concept is gebaseerd op de onlangs gelanceerde Swift van de derde generatie, maar oogt sportiever. Natuurlijk worden prestaties eveneens een belangrijke component, maar daarover geeft Suzuki nog niets weg.

Er gaan reeds langer geruchten de ronde dat dit sportieve concept tot een productiewagen zou leiden met een 1.4-liter turbomotor geleend van Volkswagen. Deze motor zou dan 180 pk produceren, gelinkt zijn aan een zeventraps dubbele koppeling en de voorwielen aandrijven.

Als we naar de teaser afbeelding kijken kunnen we een Kizashi geïnspireerde grille bemerken met grotere luchtinlaten, uitgeklopte wielkasten, dubbele koplampen, aerodynamische buitenspiegels en een sportieve achterspoiler. De Suzuki Swift S-Concept maakt zijn debuut op 1 maart in Genève. (via: WCF)

Suzuki Swift S-Concept

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...