Ford met baanbrekend concept naar Geneve

Ford Focus Electric
Ford heeft aangekondigd naar Genève te komen met een baanbrekend nieuw concept, bovenop de reeds geplande Europese debuten van de Focus Electric en het Vertrek concept.

Ford geeft geen verdere details vrij over het baanbrekend concept, maar de meeste globale leiders van het bedrijf zullen aanwezig zijn. Dit kan wijzen op een nieuwe wagen die past in Ford’s “World Car” strategie. Stephen T. Odell, CEO van de Europese tak van Ford, geeft een woordje uitleg:

Meer dan 20 nieuwe modellen en afgeleiden zullen verwelkomd worden in ons Europees gamma, van kleine wagens tot bedrijfsvoertuigen. In Genève zullen we sommige daarvan introduceren. Van wagens met nul-uitstoot zoals de Focus Electric, de robuuste Ranger Wildtrak en het Vertrek SUV concept, tot onze laatste rallywagen, de Fiesta RS WRC. Allen zullen op de Ford-stand aanwezig zijn.

Naast de nog ongenoemde wagen, zal Ford het autosalon van Genève eveneens gebruiken voor het debuut van de Metal ka, een nieuwe Mondeo ECOnetic en zoals in de omschrijving vermeld wordt, de Ranger Wildtrak. (Via: LeftLane)

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...