Officieel: Peugeot 308 facelift

Peugeot 308 Facelift
De Peugeot 308 facelift werd reeds officieel onthuld, net voor zijn publiekelijk debuut op het autosalon van Genève.

De facelift van de Peugeot 308 zal beschikbaar zijn vanaf april. De voornaamste wijzigingen zijn de opgesmukte bumpers, een zwevende grille en herziene koplampen. Naast een nieuwe motorkap mocht een LED dagverlichting natuurlijk niet ontbreken. Ook de wielen kregen een opfrisbeurt en zijn voortaan tussen de 16 en 18 inch groot.

Binnenin was het doel van de designers een ‘verbeterd gevoel van waargenomen kwaliteit’ te realiseren. Om dit te bereiken, werden de zetels verbeterd en gebruikte Peugeot meer hoogwaardige materialen. Wie wat extra wil, vindt op de optielijst een panoramisch zonnedak, automatische dubbele airconditioning, een navigatiesysteem of een JBL Audio systeem.

Onder de motorkap is er voor ieder wat wils. Qua benzinemotoren zijn er de 99 pk sterke 1.4-liter VTi, de 122 pk sterke 1.6-liter VTi en de 1.6-liter THP met 158 pk of 203 pk. Wie liever dieselt, kan kiezen uit de 1.6-liter HDi FAP met 93 pk, de 1.6-liter e-HDi FAP met 114 pk of de 2.0-liter diesel met 152 pk of 165 pk. (Via:WCF)

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...