Alfa komt met nieuwe Super uitvoering voor MiTo

Alfa Romeo MiTo Super
In Italië heeft Alfa Romeo de nieuwe ‘Super’ uitvoering toegevoegd als uitrustingsniveau, naast de Progression, Distinctive en QV.

Het ‘Super’ uitrustingsniveau nestelt zich tussen de Progression en Distinctive, de uitvoering biedt standaard airco, CD/MP3 met 8 boxen, 16″ lichtmetalen velgen, lederen stuur, zijspiegels in Grigio Titanio, radio & telefoon bediening aan het stuur, Blue&Me, sportuitlaat, instrumentenpaneel volgens Matrix lay-out en een sportievere achterbumper. Het uitrustingsniveau is beschikbaar voor de 1.4 (78 pk), 1.4 MultiAir (105 pk), 1.4 Turbo MultiAir (135 pk), 1.3 JTDm (95 pk) en de 1.6 JTDm (120 pk).

De Alfa Romeo MiTo Super is vanaf nu beschikbaar in Italië, in België zal het uitrustingsniveau niet gelanceerd worden. Met de invoering van het nieuwe uitrustingsniveau, krijgt ook het instapniveau Progression enkele extra opties. Zo is er plaats voor VDC, EQ2, DST, een verstelbaar stuur, elektrische ramen, centrale vergrendeling en in hoogte verstelbare bestuurdersstoel. (Via: AlfaRomeo.it)

Lees hier onze rijtest met de Alfa Romeo MiTo MultiAir
Lees hier onze rijtest met de Alfa Romeo MiTo TCT

Alfa Romeo MiTo Super

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...