SLS Roadster en C-Klasse Coupe in Superbowl

C-Klasse Coupe, SLS Roadster, CLS63 AMG & SLK
Mercedes heeft in de Verenigde Staten twee nieuwe modellen gedeeltelijk onthuld in een Superbowl reclame.

De reclame, die de naam “Welkom” meekreeg, introduceert vier nieuwe modellen tot het Mercedes gamma: de reeds onthulde SLK en CLS63 AMG, maar ook de SLS roadster en C-Klasse Coupé. De vier wagens verschijnen aan het einde van onderstaand reclamefilmpje. De SLS Roadster en C-Klasse Coupé rijden in het filmpje het verst weg van de camera, maar geven toch al wat prijs.

De SLS Roadster wordt verwacht te verschijnen tegen het einde van de zomer, met een publiek debuut op het autosalon van Frankfurt. De wagen krijgt een elektrisch dak met dezelfde materialen en constructie als de E-Klasse cabrio. De C-Klasse Coupé moet tegelijk de CLK en CLC vervangen en zal zijn debuut maken op het autosalon van Genève. (Via: Autocar)

http://www.youtube.com/watch?v=rLVCjnEGrqQ

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...