Reminder: Top Gear SE16 Aflevering 3

Top Gear Seizoen 16
Vanavond is het tijd voor aflevering 3 van seizoen 16.

Voor wie de vorige twee afleveringen maar matig vond, is er nog hoop. De aflevering van deze avond heeft voor ieder wat wils. Jeremy, Richard en James trekken naar Albanië voor het testen van de luxueuze Rolls-Royce Ghost, Bentley Mulsanne en de Mercedes S65 AMG. In een roadtrip zijn de jongens meestal op hun best, dus dat wordt alvast de moeite waard.

Op de Top Gear track zelf wordt er een strijd uitgevochten tussen drie krachtige hatchbacks. De Ford Focus RS500, Prodrive Impreza CS400 en Volvo C30 PPC nemen het tegen elkaar op. Verder neemt zoals gewoonlijk een bekendheid plaats in de Kia Cee’d. Deze week is dat Jonathan Ross, presentator en filmcriticus.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...