Lotus werkt aan een facelift voor de Evora

Lotus Evora Facelift
Om de verkopen weer op gang te krijgen, zou Lotus werken aan een facelift voor de Evora.

Details zijn gelimiteerd, maar de wagen zou enkele trekjes krijgen van de Elan, Elite en Esprit, die vol enthousiasme onthaald werden op het autosalon van Parijs. Verder verwachten we ook een update van het interieur, met meer hoogwaardige materialen en een rijkere standaarduitrusting.

De 3.5-liter V6 die de huidige Evora aandrijft, zou wel blijven. Deze motor zorgt voor een vermogen van 276 pk en koppel van 350 Nm in de standaard Evora, terwijl hij in de krachtigere Evora S 345 pk en 400 Nm koppel levert. De facelift wordt verwacht op één van de komende salons, misschien zelfs in Genève. (Via: WCF)

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...