VW-Groep komt met 7 concepten naar Geneve

Volkswagen Up! Lite Concept
Volkswagen wil in Genève de aandacht grijpen met zeven nieuwe concepten.

Volkswagen wil er alles aan doen om Toyota en General Motors in te halen en zo ’s werelds grootste autofabrikant te worden tegen 2018. Als een teken van uitmuntendheid op financieel en design vlak, komt de Volkswagen groep met maar liefst zeven nieuwe concepten naar Genève.

Walter de’ Silva, designdirecteur bij de VW groep, liet in een recent interview met Automotive News Europe weten dat de concepten zullen komen van Seat, Skoda en Volkswagen. Ook Audi zou één, misschien zelfs twee ontwerpen meebrengen. Bovendien zullen twee concepten van Italdesign Giugiaro, het designbedrijf dat Volkswagen vorige lente overnam, eveneens van de partij zijn.

Concepten komen en gaan natuurlijk met elk prestigieus autosalon, waarbij we over sommige ontwerpen achteraf zelfs nooit meer iets horen. Met een goedgekeurd budget voor ontwikkeling tussen 2011 en 2015 van 51,6 miljard euro, heeft Volkswagen echter wel de financiële- en productiemiddelen om deze concepten tot realiteit te brengen. Het autosalon van Genève wordt zonder twijfel een beslissend keerpunt voor de nummer drie van de wereld. (Via: WCF)

Deel dit bericht:

1 reactie op "VW-Groep komt met 7 concepten naar Genève"

  1. Max 04-02-2011 om 18:08

    hopelijk komt audi met R4 ofzo

Reageer

Reactie aan het plaatsen...