Seat Exeo voortaan met Multitronic beschikbaar

Seat Exeo ST
Seat breidt de mogelijkheden rond het Exeo gamma uit, voortaan is ook een Multitronic automaat beschikbaar met de 2.0 TDI.

De Seat Exeo zal voortaan beschikbaar zijn met een 2.0 TDI met 143 pk en Multitronic, wie voor deze continu variabele transmissie kiest krijgt ook schakelflippers achter het stuur. Zowel de Sedan als de Break (ST) zullen deze combinatie in hun motorgamma krijgen. Het uitgebreid motorgamma blijft verder behouden, langs benzinezijde is er plaats voor een 1.8 TSI met 120 of 160 pk en een 2.0 TSI met 200 of 210 pk. Langs dieselzijde kan je kiezen tussen een 2.0 TDI met 120, 143 of 170 pk.

Seat heeft meteen ook van de gelegenheid gebruik gemaakt om de Exeo een kleine update te geven. Zo werd de configuratie van de stoelen aangepast waardoor de beenruimte met 44 mm vergroot, dit zonder de laadruimte aan te tasten. Hierdoor zou het comfort voor de passagiers moeten toenemen.

Lees hier onze rijtest met de Seat Exeo ST

Seat Exeo ST

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...