Renault Megane Coupe (RS) Monaco GP

Renault megane coupe monaco gp
Renault maakte eerder al een exclusieve Monaco GPversie van de Renault Laguna. Nu is de Mégane Coupé (RS) aan de beurt.

De Monaco GP-editie komt met een witte koetswerkkleur en zwarte (Etoilé Black) contrasterende elementen. Aan de voorkant krijgt de Mégane Coupé een grotere luchtinlaat dan anders en achteraan krijgt hij een brede schouderlijn. Het geheel werd bezaaid met Monaco GP-badges, speciale edities moeten namelijk herkenbaar zijn.

Aan de binnenkant zijn er hier en daar witte accenten terug te vinden, die contrasteren met het voornamelijk zwarte interieur. Het kleurenschema van de buitenkant is dus ook binnenin terug te vinden. De zetels krijgen een Monaco GP-stitching en de wagen wordt afgewerkt met een genummerd plaatje.

De Mégane Coupé Monaco GP krijgt alle uitrusting die de Mégane Coupé krijgt in het Dynamique uitrustingsniveau met nog wat extra’s erbovenop. 17″ velgen bijvoorbeeld, GT-line voorbumpers, automatisch inklappende spiegels en parkeersensoren achteraan. De wagen is beschikbaar met benzine- en dieselmotoren met vermogens variërend tussen 110 en 180 pk. De Mégane RS Monaco GP staat op 18″ velgen en krijgt lederen zetels en een speciale versnellingspook. Dit model beschikt over 250 pk!

Lees hier onze rijtest met de Renault Mégane Coupé.
Lees hier onze rijtest met de Renault Mégane RS.

Deel dit bericht:

1 reactie op "Renault Mégane Coupé (RS) Monaco GP"

  1. ice007 06-02-2011 om 12:59

    Er komt, jammergenoeg, GEEN RS-versie uit in België, enkel dCi 130 & 160 + TCe 130 & 180.

Reageer

Reactie aan het plaatsen...