Gelekt: Facelift Volkswagen Tiguan

Gelekt Volkswagen Tiguan Facelift
Volkswagen heeft per ongeluk een foto van de gefacelifte Tiguan gelekt, het model stond kortstondig op de Duitse website van het merk.

Op de eerste foto zien we alvast dat de wijzigingen beperkt blijven, de Tiguan krijgt wel het nieuwe familiegezicht van Volkswagen met een aangepaste grille, een gewijzigde bumper en LED dagrijlichten. Zo komt de Tiguan iets volwassener over en sluit hij beter aan bij zijn grote broer, de Touareg. Onder de motorkap zou het motorgamma behouden blijven, hoewel er eventueel nog een zuinige motorisatie kan worden toegevoegd.

Wat Volkswagen met de achterkant van de Tiguan heeft gedaan is nog niet bekend, maar vermoedelijk zal er gesleuteld zijn aan de achterlichten. Deze zullen ongetwijfeld ook meer gaan aansluiten bij de huidige designtaal van het merk, we vermoeden dan ook dat we er de achterlichten van de Touareg in verkleinde vorm zullen terugvinden. Binnenin krijgt het model ongetwijfeld ook een facelift, daarvoor kijken we best naar het interieur van de nieuwe Jetta en de Passat. Het zal in ieder geval niet lang meer duren voor we weten welke van de twee het interieur het meest zal beïnvloeden. Aangezien een eerste foto is gelekt, zal de officiële onthulling niet lang meer op zich laten wachten. De première is voor het autosalon van Genève, we houden jullie op de hoogte! (Via: WCF)

Lees hier onze rijtest met de Volkswagen Touareg V6 TDI

Gelekt Volkswagen Tiguan Facelift 2

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...