Volkswagen Touareg R-Line

Touareg R-Line
Volkswagen introduceert een sportief optiepakket voor de Touareg.

De nieuwe Volkswagen Touareg oogt reeds iets sportiever dan zijn eerder lompe voorganger, maar nu introduceert Volkswagen bovendien de Touareg R-Line. De R-Line krijgt een agressiever uiterlijk, met gewijzigde bumpers, zijschorten en additionele chroom accenten. Bovendien krijgt de wagen een subtiele achterspoiler, een matzwarte diffuser en 20″ lichtmetalen Mallory wielen. Het R-Line pakket zet de Touareg eveneens op sportievere veerpoten.

Binnenin overheerst een aluminium look de cabine, met pedalen en instaplijsten in roestvrij staal. Koude handen behoren eveneens tot het verleden, dankzij het verwarmde stuurwiel. Indien je binnenin nog iets meer wilt, kan je ook voor het R-Line Plus pakket opteren. In dat pakket zitten sportstoelen in tweekleurig Nappa leder begrepen, die bovendien 12-wegs elektrisch verstelbaar zijn.

Het R-Line pakket wordt aangeboden op elke Touareg, behalve de Touareg Hybrid. De exacte prijs voor België is nog niet gekend, maar in Duitsland betaal je voor het optiepakket 1.840 euro. (Via:WCF)

Lees hier onze rijtest met de Volkswagen Touareg 3.0 V6.

Deel dit bericht:

3 reacties op "Volkswagen Touareg R-Line"

 1. Intred 02-02-2011 om 12:59

  Dan heb je deze editie nog niet gezien: de vw touareg Gold Edition voor de arabieren natuurlijk.
  bron: http://www.vwvortex.com/artman/publish/article_2858.shtml

 2. PJS 02-02-2011 om 13:06

  Vind het voor 1.840 euro wel de moeite waard.

 3. BNNY 02-02-2011 om 14:23

  Die bumper klopt voor geen meter.. Het ziet er een Cayenne met Techartpack uit

Reageer

Reactie aan het plaatsen...