Nieuwe Bentley V8-motor in twee smaken

Bentley Continental GT
Bentley zal zijn komende 4.0-liter V8 krachtbron met directe injectie in twee versies aanbieden.

Volgens betrouwbare bronnen zal de nieuwe 4.0-liter V8-motor met directe injectie beschikbaar zijn in twee versies. Klanten kunnen kiezen voor een enkele turbo en 415 pk of voor een twin-turbo variant met 555 pk. Bentley doelt immers op een output van meer dan 100 pk/liter. De nieuwe motor zou voor het eerst verschijnen in de nieuwe Continental GT. Die wordt momenteel nog aangedreven door een 6.0-liter W12 met 575 pk.

Insiders lieten ook weten dat de volledige Bentley Mulsanne productie voor 2011 reeds achter de rug is. De meer dan 200.000 Britse pond kostende limousine beschikt over een 6.75-liter twin-turbo V8, die momenteel 512 pk en een immens koppel van 1020 Nm produceert. (Via:Autocar)

Bentley Mulsanne

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...