Video: Top Gear Seizoen 16 Aflevering 2

Top gear S16 E02
Gisteren was de tweede aflevering van het zestiende seizoen Top Gear op televisie te zien. Vandaag online!

De heren van Top Gear beginnen het programma met een hele vloot aan Britse supercars die het moet opnemen tegen amper 2 Australische wagens. Een eitje voor de Britten, zou je zo denken, maar op één of andere manier slagen de heren van Top Gear – ambitious but rubbish – er toch in de strijd tegen de Australische collega’s van Top Gear nog spannend te maken.

Iets later in de aflevering rijdt Jeremy met de Ferrari 599 GTO. Zijn GTO-badge onwaardig, luidt het oordeel. De ster in een redelijk geprijsde wagen is Boris Becker, die ondanks de natte omstandigheden toch een goede tijd weet neer te zetten. Kijken? Even naar beneden scrollen!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...