MINI Paceman vanaf 2013 op de markt

MINI Paceman
MINI wil zijn gamma graag verder uitbreiden, de Paceman gaat in 2012 in productie om in 2013 bij de dealers te staan.

Op het autosalon van Detroit heeft MINI de Paceman voorgesteld, een crossover op basis van de Countryman. Toen was echter nog niet duidelijk wat MINI met het model van plan was, maar volgens de laatste geruchten wil MINI de Paceman laten bouwen door Magna-Steyr in Oostenrijk. Jaarlijks zouden er 20.000 exemplaren van de band moeten rollen.

De MINI Paceman is een Sports Activity Coupé, en moet een concurrent worden voor onder andere de Land Rover Evoque. Het conceptmodel kon beschikken over de krachtigste motor uit de MINI lineup: een 1.6-liter grote turbomotor, goed voor 211 pk en 260 Nm koppel. Het productiemodel zal vermoedelijk over het volledige motorgamma dat we momenteel bij MINI terugvinden beschikken. ALL4 vierwielaandrijving wordt daarbij optioneel. (Via: WCF)

Lees hier onze rijtest met de Mini Countryman Cooper D

MINI Paceman Concept

Deel dit bericht:

2 reacties op "MINI Paceman vanaf 2013 op de markt"

  1. maxime 29-01-2011 om 14:17

    het is toch eigenlijk maar een lelijk ding hoor

  2. jurgen 29-01-2011 om 17:49

    Geef mij maar dan maar een Audi A1 ze als het op de kleinere wagens aankomt . De A1 is even duur als de Mini maar straalt wel meer klasse uit dan dit lelijk ding

Reageer

Reactie aan het plaatsen...