Bugatti gaat naar Qatar en neemt mee…

Bugatti Veyron Grand Sport Qatar
Bugatti is voor het eerst aanwezig op het autosalon van Qatar en toont daar de Grand Sport, ’s werelds krachtigste cabrio.

Met gesloten dak kan de wagen een topsnelheid van 407 km/u halen, hetzelfde als een standaard Veyron. Met het dak eraf moet je het met een topsnelheid van amper 360 km/u stellen. Mocht het tijdens het cabriorijden toch plots beginnen regenen, kan je als Veyron-bezitter gebruik maken van een stoffen dakje, dat de regen tegenhoudt. Jammer genoeg bedraagt de maximale snelheid dan 160 km/u. Nog steeds voldoende, maar op dat moment kom je wellicht liever geen Ferrari met opvouwbare hardtop tegen.

Volledig standaard kost de Grand Sport 1,4 miljoen euro, maar dan wordt de wagen nog niet tot bij jou gebracht en moet je er nog belastingen op betalen. De tocht naar Qatar kan dan ook niet toevallig zijn. Bugatti toont in Qatar een wit exemplaar en een blauw exemplaar. Benieuwd of er van de Bugatti Veyron Super Sports ook een dakloze versie zou komen. Zou leuk zijn!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...