Officieel: Honda Accord Facelift

Honda Accord Facelift
Honda heeft de gefacelifte versie van de Honda Accord onthuld, de wagen krijgt subtiele visuele wijzigingen, een aangepast chassis en zuinigere motoren.

Zo heeft Honda gesleuteld aan de 2.2-liter grote i-DTEC dieselmotor en stoot deze nu 9 gram CO2 minder uit per kilometer wanneer je voor een handbak kiest en 11 gram minder wanneer je voor een automaat kiest. Het vermogen van de motor blijft weliswaar ongewijzigd op 148 pk en 350 Nm koppel. Ook aan de 2.0 i-VTEC benzinemotor werd gesleuteld, de CO2-uitstoot bedraagt nu 159 g/km, een daling van 9 g/km. Honda heeft daarnaast ook enkele wijzigingen aangebracht om het geluidsniveau in de wagen te verlagen.

Vooraan zien we dat de Accord nieuwe koplampen krijgt, samen met een sportievere grille, een nieuwe bumper en aangepaste luchtinlaten. Achteraan vinden we een nieuwe bumper, aangepaste lichten en bij de Sedan een chromen afwerking boven de nummerplaat. De ES en ES-GT modellen krijgen nieuwe 17″ velgen, samen met drie nieuwe koetswerkkleuren in de optielijst. In het interieur vinden we nieuwe donkergrijze panelen en zilveren afwerking voor de handrem en deurklinken. De gekozen materialen voor de zetels werden ook aangepast voor de ES modellen, terwijl de ES en EX modellen vanaf nu blauw sfeerlicht krijgen aan de voeten. De verkoop van de nieuwe Accord start in juli, het publieke debuut van het model vind plaats op het autosalon van Genève in maart. (Via: AutoCar)

Honda Accord Facelift 2

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...