Abarth 500 Gulf Limited Edition

Abarth 500 Gulf
Gulf Petroleum bestaat 10 jaar in Luxemburg, en dat viert het passend met de speciale Abarth 500 Gulf Limited Edition.

Om de verjaardag gepast te vieren organiseert Gulf een verjaardagswedstrijd in samenwerking met Autopolis, officiële concessiehouder van Abarth en Fiat in het Groothertogdom Luxemburg. Autopolis heeft namelijk de Abarth 500 EsseEsse in de typische Gulf kleuren getooid, en maakt er meteen een gelimiteerde editie van. De wagen kan dus gewonnen worden door langs te gaan in één van de Gulf-stations in Luxemburg, of je kan de wagen kopen bij Autopolis in een beperkte oplage van 10 stuks, dat maakt hem exclusiever dan de Abarth 695 Tributo Ferrari!

De Abarth 500 Gulf Limited Edition krijgt de EsseEsse-kit, goed voor 160 pk en een sprint van 0 naar 100 km/u in 7,4 seconden. Daarnaast is er plaats voor een Record Monza-uitlaat, Corse Sabelt-zetels met rugleuning in Gulf-Blauw en een genummerd ‘Limited Edition’-plaatje. De kleine racewagen zal door Autopolis verkocht worden tegen een prijs van ongeveer 25.000 euro exclusief BTW.

Abarth 500 Gulf Limited Edition

Deel dit bericht:

1 reactie op "Abarth 500 Gulf Limited Edition"

  1. Bert 27-01-2011 om 16:20

    Dit is gewoon vet! Maar de Gulf kleuren zelf aanbrengen is misschien goedkoper?

Reageer

Reactie aan het plaatsen...