Toyota FT-86 II op autosalon Geneve

Toyota FT-86 II concept
Toyota zal de verder ontwikkelde versie van de Toyota FT-86 voorstellen, het conceptmodel dat uiteindelijk de nieuwe Celica zal worden.

Het conceptmodel zal een meer concrete aanwijzing geven over hoe het productiemodel eruit zal gaan zien. De eerste teaser is al een feit, het is ongeveer duidelijk hoe de voorkant eruit zal zien, naar de achterkant en de zijkant hebben we nog te raden, maar veel verandering met het vorige model verwachten we niet direct. Het model beschikt naar alle waarschijnlijkheid over achterwielaandrijving, een manuele versnellingsbak en een manuele handrem, kwestie van voor een aangename rijsensatie te zorgen.

De wagen werd zeer licht gehouden, dat is niet enkel goed voor de prestaties op sportief vlak, maar ook voor de ecologische prestaties. Dit model werd samen met Subaru ontworpen en belooft dus de 50 jaar traditie die Toyota heeft inzake sportwagens eer aan te doen. Meer info volgt vanop de beursvloer van Genève.

Toyota FT-86 II concept

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...