Onthuld: Lamborghini Gallardo Bicolore

Lamborghini Gallardo BiColore
Lamborghini heeft op het autosalon van Qatar de Gallardo LP 560-4 Bicolore onthuld.

Een maand voor de onthulling van de LP 700-4 in Genève, heeft Lamborghini de Gallardo LP 560-4 Bicolore onthuld. Deze speciale editie van de Gallardo wordt enkel voor de Europese en Aziatische markt gebouwd, de Amerikaanse markt krijgt de LP 550-2 in dezelfde livrei. Zoals zijn naam doet vermoeden krijgt de Gallardo Bicolore een exclusieve two-tone lak met bijpassend interieur en een uitgebreide standaarduitrusting. De Bicolore krijgt steeds een zwart dak, terwijl de resterende lak in vijf contrasterende kleuren kan worden uitgerust: Giallo Midas, Arancio Borealis, Grigio Telesto, Bianco Monocerus en Blu Caelum.

Behalve deze volgens Lamborghini erg stijlvolle kleurstelling, zijn er maar weinig verschillen met een standaard Gallardo. Zo vinden we onder de motorkap nog steeds een 560 pk sterke V10 die de Gallardo van 0 naar 100 km/u katapulteert in 3,7 seconden. De topsnelheid bedraagt 325 km/u. Wie zoekt naar visuele verschillen kan wel nog opmerken dat de luchtinlaten en voorspoiler in blinkend zwart zijn afgewerkt, net als de diffuser achteraan. Het interieur is steeds in het zwart leder uitgevoerd, maar het stiksel sluit aan bij de gekozen buitenkleur.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...